Lordicon - Επική συλλογή με εκατοντάδες δωρεάν κινούμενα εικονίδια για εμπορική και προσωπική χρήση

ιστοσελίδα με δωρεάν κινούμενα εικονίδια
Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε παρουσιάσει το Iconpacks.net, μία online βιβλιοθήκη με περισσότερα από 13000 εικονίδια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντελώς δωρεάν, ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς. Σήμερα, το πάμε ένα βήμα παραπέρα με το Lordicon!

Το Lordicon είναι μία συλλογή από εικονίδια που ακολουθούν μία συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία, επομένως συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους. Όπως και στο Iconpacks.net, έτσι και εδώ, τα εικονίδια διατίθενται εντελώς δωρεάν για εμπορικούς ή μη σκοπούς. Η διαφορά εδώ είναι πως τα εικονίδια έχουν ένα στοιχείο κίνησης, ένα σύντομο animation, κάτι που τα κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα! 
 
Η ιστοσελίδα διαθέτει πολύ καλή κατηγοριοποιήση, κάνοντας την εύρεση του εικονιδίου μας αρκετά εύκολη, παρότι υπάρχει μία πλειάδα επιλογών. Αφού βρούμε το εικονίδιο που επιθυμούμε (η δωρεάν συλλογή περιλαμβάνει περίπου 350) τότε μπορούμε να το παραμετροποιήσουμε πλήρως πριν το κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας. Μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα ή και το background του.

Αφού το κατεβάσουμε, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ελεύθερα, σε οποιοδήποτε project μας, είτε αυτό είναι ιστοσελίδα, είτε κάποιο πρόγραμμα ή εφαρμογή.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: lordicon.com

Συντάκτης του άρθρου
: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram