The Battle of Polytopia - Ένα απίθανο παιχνίδι στρατηγικής για smartphone

free strategy android ios παιχνίδι


Ένα από τα είδη παιχνιδιών που ταιριάζουν άψογα σε φορητές συσκευές είναι τα turn-based παιχνίδια στρατηγικής. Το Battle of Polytopia είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους, μετρώντας πάρα πολλούς παίκτες και εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής που μοιάζει με μία -αρκετά- απλοποιημένη έκδοση του Civilization. Εδώ ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο ενός πολιτισμού και καλείται να κυριαρχήσει στον χάρτη. Θα χρειαστεί να ελέγξει τα στρατεύματά του, να επιλέξει ποιες πόλεις θα αναπτύξει αλλά και σε ποιους αντιπάλους θα ξεκινήσει επίθεση.
 
Οι χάρτες του Polytopia είναι τυχαία φτιαγμένοι, έτσι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και απαιτεί διαφορετική ανάπτυξη της αυτοκρατορίας μας. Τα γραφικά του είναι και αυτά ιδιαίτερα, με ένα πολύ όμορφο εικαστικό και ευχάριστα χρώματα. Το παιχνίδι προσφέρεται εντελώς δωρεάν, όμως για να παίξει κανείς online χρειάζεται να αγοράσει μία επιπλέον φυλή, ώστε να βοηθήσει με τα κόστη συντήρησης των server.

Το Battle of Polytopia προσφέρεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, όμως είναι διαθέσιμο και επί πληρωμή για υπολογιστές.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Midijiwan
Πηγή: polytopia.io
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram