Twitter Lite - Κάνε οικονομία σε data και μπαταρία, χωρίς να χάνεις tweet

Ελαφριά εφαρμογή για Twitter λιγότερα δεδομένα

Οι Lite ή αλλιώς "Go" εκδόσεις εφαρμογών για smartphone δεν είναι κάτι νέο. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένες εκδόσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να τρέχουν σε πιο αδύναμες συσκευές, κάνοντας παράλληλα οικονομία στα δεδομένα του χρήστη και στην μπαταρία του.

Το Twitter Lite, είναι η αντίστοιχη Lite έκδοση της εφαρμογής του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Εγκαθιστώντας το αποκτάμε πρόσβαση σε όλο τον κόσμο του Twitter, διαβάζοντας τα tweet των ατόμων που ακολουθούμε αλλά και έχοντας δυνατότητα να δημοσιεύσουμε το δικό μας. Η εφαρμογή δεν στερείται πολλών δυνατοτήτων, όμως είναι σχεδιασμένη για πιο αδύναμες συσκευές.

Η εγκατάστασή της καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής μας ενώ ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα κινητής και με τη λειτουργία Data Saver μπορούμε να κατεβάζουμε μόνο τις εικόνες που επιθυμούμε στη συσκευή μας, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερα δεδομένα.

Για να εγκαταστήσουμε το Twitter Lite αρκεί να έχουμε συσκευή που τρέχει Android 5.0 ή νεότερο. Αν και αυτό μοιάζει αδύνατο, μπορούμε να επισκεφθούμε το Twitter Lite μέσω της σελίδας mobile.twitter.com

Έκδοση: 3.1
Μέγεθος: 93KB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Twitter
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram