Angry Birds Journey - Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με ένα νέο δωρεάν παιχνίδι

Διαθέσιμο το Angry Birds Journey Android iOS

Μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σειρές παιχνιδιών για smartphone, επέστρεψε με την κυκλοφορία του νέου της μέλους. Ο λόγος για τη σειρά Angry Birds και τη νέα περιπέτεια των ηρώων της που ακούει στο όνομα Journey.
 
 Το Angry Birds Journey επιστρέφει στο παραδοσιακό gameplay της σειράς που την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Οι παίκτες έχουν στον έλεγχό τους μία σφεντόνα, με την οποία εκτοξεύουν τα πτηνά με στόχο να χτυπήσουν τα πράσινα γουρούνια. Βέβαια τα γουρούνια προστατεύονται από κατασκευές, κάποιες φορές εντυπωσιακές, και ο παίκτης πρέπει να κινηθεί έξυπνα χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές ικανότητες του κάθε πτηνού. Έτσι εισάγεται το στοιχείο της στρατηγικής σκέψης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως στο τέλος, ο χαμός δεν θα προκύψει στην τύχη.
 
Ο τίτλος όπως και οι προκάτοχοί του, προσφέρεται εντελώς δωρεάν, μέσω του Google Play Store για συσκευές με λειτουργικό Android και αντίστοιχα μέσω του App Store για τους κατόχους iOS συσκευών. 


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Rovio
Πηγή: rovio.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram