Αστρολογία VS Αστρονομία

Αστρολογία, μια καλοστημένη ψευδοεπιστήμη


Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν πλουτίσει από απάτες και ακόμα συνεχίζουν να πλουτίζουν. Βέβαια, για να μπορέσουν να συντηρηθούν αυτές οι απάτες θα πρέπει να έχουν κάποιους να τις σιγοντάρουν ως πραγματικότητα (βλέπε: Μ.Μ.Ε).

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που συμβάλει στη διαιώνιση αυτής της απάτης, είναι η άγνοια του κόσμου, μέσω της οποίας οι Αστρολόγοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και γίνεται αυτό το πανηγυράκι. Ναι, όπως καταλάβατε, σήμερα θα δούμε γιατί η Αστρολογία δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλοσυντηρημένη απάτη και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν «θέλουν» να γνωρίζουν την αλήθεια αλλά αρέσκονται να παραμυθιάζονται από τον κάθε «επιστήμονα» αστρολόγο.

Όχι μόνο δεν υφίσταται η αστρολογία επειδή το λέμε εμείς αλλά επειδή έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι δεν ισχύει. 

Βέβαια και ευτυχώς, υπάρχουν οι κατάλληλοι επιστήμονες που θα μας δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει για να μπορέσουμε να αποδομήσουμε την Αστρολογία. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν αστροφυσικό που με επιστημονικό και κατανοητό τρόπο μάς ενημερώνει για τα αυτονόητα (που μάλλον δεν είναι για πολλούς). Ο Astronio λοιπόν, μέσα από ένα δωδεκάλεπτο απολαυστικό βίντεο, αναφέρει όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να καταλάβουμε ότι η Αστρολογία δεν ισχύει και δεν έχει θέση σε καμία επιστήμη:




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram