[Προσφορά]: Δωρεάν το ιστορικό, αγαπημένο και εκρηκτικό Metal Slug 3 για όλες τις κονσόλες Xbox

δωρεάν παιχνίδι για Xbox Metal Slug

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσφορά τρέχει τις τελευταίες ώρες στο ψηφιακό κατάστημα της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, ένα αγαπημένο παιχνίδι, με πολύ βαριά ιστορία, μπορεί να γίνει δικό μας εντελώς δωρεάν για όλες τις κονσόλες Xbox.

Ο λόγος για το Metal Slug 3, ένας κλασικός πλέον τίτλος της SNK με χιλιάδες φίλους σε όλο τον κόσμο. Η δράση των κλασικών arcade shoot-em-up πέρασε στις οικιακές εικόνες με αυτόν τον εκρηκτικό τίτλο. Το Metal Slug 3 διαθέτει τη λειτουργία arcade αλλά και mission mode για επιλογή συγκεκριμένων επιλογών. Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται και online συνεργατικό παιχνίδι, είτε με φίλους, είτε με αγνώστους για ακόμη περισσότερη δράση. Όλα αυτά μέσα σε πολύχρωμα pixel art γραφικά και το μοναδικό art style μίας εκ των πιο ιστορικών video game σειρών όλων των εποχών.

Για να κάνουμε δικό μας το Metal Slug 3 εντελώς δωρεάν, αρκεί να το προσθέσουμε στον λογαριασμό μας μέσω της καταχώρησής του στο Microsoft Store. Έπειτα αυτό θα παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας. Ο τίτλος γίνεται να παιχθεί τόσο σε Xbox One, όσο και στα νεότερα Xbox Series X|S.

Βρείτε το παιχνίδι: Metal Slug 3

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram