FlowCV - Φτιάχνουμε εύκολα & δωρεάν εντυπωσιακά βιογραφικά και όχι μόνο

βιογραφικά δημιουργία

Ένα σωστό βιογραφικό είναι το κλειδί για να βρεις την επόμενη δουλειά σου. Πέρα από το περιεχόμενό του, για το οποίο θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό, ιδιαίτερη σημασία έχει και η εμφάνιση. Το FlowCV είναι μία πολύ καλή επιλογή για να φτιάξεις ένα καλαίσθητο βιογραφικό, το οποίο θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα και ίσως σου χαρίσει τη θέση που πάντα ονειρευόσουν.

Εισερχόμενοι στο FlowCV έχουμε την επιλογή να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το βιογραφικό μας χωρίς καμία εγγραφή στην υπηρεσία. 
Αρχικά, θα δώσουμε κάποιες εισαγωγικές πληροφορίες όπως το Ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικές πληροφορίες, μπορούμε να περάσουμε στην εργασιακή μας εμπειρία αλλά και στην κατηγορία της εκπαίδευσης. 

Φυσικά ιδιαίτερη σημασία έχει και ο τομέας των skill, στα οποία συγκαταλέγονται οι δεξιότητές μας, ενώ κάποιος μπορεί να προσθέσει και βεβαιώσεις από σεμινάρια ή online μαθήματα που έχει παρακολουθήσει. 

Το FlowCV έχει πολλές δυνατότητες στον τομέα της παραμετροποίησης, προσφέροντας δεκάδες διαφορετικές επιλογές για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια, υπάρχουν και τα πρότυπα θέματα, τα οποία είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχουμε γρήγορα ένα ευπαρουσίαστο βιογραφικό.

Εκτός των παραπάνω, το FlowCV μάς δίνει τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε cover letter, αλλά και να φτιάξουμε προσωπική ιστοσελίδα, αν και η συγκεκριμένη λειτουργία είναι σε πιο πρώιμο στάδιο. 

Τέλος, υπάρχει και εργαλείο για να φτιάξουμε μία τακτοποιημένη υπογραφή για τα email μας, κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί σε περίπτωση που καταφέρουμε να πάρουμε τη δουλειά!

Αφού ολοκληρώσουμε το βιογραφικό μας, θα χρειαστεί να πληκτρολογήσουμε την email διεύθυνσή μας και να δημιουργήσουμε λογαριασμό, προκειμένου αυτό να κατέβει ως PDF στον υπολογιστή μας. Η διαδικασία δεν κρατάει πάνω από μισό λεπτό!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: app.flowcv.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram