GT Racing 2 - Ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια αγώνων για υπολογιστές και smartphone

Δωρεάν παιχνίδι με αυτοκίνητα για Android

Ένα από τα πιο βαριά ονόματα στο χώρο του mobile gaming, η Gameloft, έχει το δικό της παιχνίδι αγώνων. Ο λόγος για το GT Racing 2, ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια ταχύτητας για smartphone, το οποίο μετράει εκατομμύρια λήψεις, αλλά έχει και έκδοση για υπολογιστές.

Πρόκειται για ένα από τα πιο πλούσια παιχνίδια αυτοκινήτων με περισσότερα από 70 οχήματα, μεγάλων κατασκευαστών όπως η Ferrari, η Audi, η Fort, η Mercedes και άλλοι. Παράλληλα, στο GT Racing 2 υπάρχουν 13 διαφορετικές πίστες! Ο παίκτης έχει μπροστά του περισσότερα από 1400 event, στα οποία κάθε εβδομάδα προστίθενται ακόμη 28 διαφορετικά challenges.

Βέβαια τίποτα δεν θα είχε νόημα, αν η οδήγηση δεν ήταν απολαυστική. Το μοντέλο φυσικής του GT Racing 2 είναι αρκετά εξελιγμένο, φτάνοντας στα όρια του τι είναι δυνατό σε ένα παιχνίδι για smartphone. Ο τίτλος διαθέτει και βοήθειες για να είναι κατάλληλος και για αρχάριους, με τους πιο προχωρημένους να μπορούν να απολαύσουν επιλογές όπως η οδήγηση με την κάμερα μέσα στο όχημα.

Αν δεν σε έπεισαν τα παραπάνω, δεν μπορείς παρά να το δοκιμάσεις μόνος σου. Είτε διαθέτεις smartphone με λειτουργικό σύστημα Android, είτε με iOS, είτε υπολογιστή, μπορείς να χαρείς το GT Racing 2 εντελώς δωρεάν.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.1+), iOS, Windows
Κατασκευαστής: Gameloft
Πηγή: MS Store, Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram