Olympic Games Jam Beijing 2022 - Το διασκεδαστικό επίσημο παιχνίδι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων για smartphone

Παιχνίδι με αθλήματα Android iOS


Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022 ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες στο Πεκίνο και εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να μην έχουν το δικό τους επίσημο παιχνίδι. Το Olympic Games Jam Beijing 2022 όπως ονομάζεται είναι το επίσημο παιχνίδι των αγώνων, έχει μάλιστα εγκριθεί και από την Ολυμπιακή Ομοσπονδία!

Σε αντίθεση με τα επίσημα παιχνίδια προηγούμενων διοργανώσεων, εδώ έχουμε μία κυκλοφορία που αφορά τα smartphones. Για την ώρα το Olympic Games Jam: Beijing 2022 διατίθεται δωρεάν μόνο για Android, με την έκδοση για iOS να έχει καθυστερήσει, όμως αναμένεται η διάθεσή της σύντομα. Το παιχνίδι αποτελείται από μία σειρά από party games - mini games, τα οποία βασίζονται στα επίσημα αθλήματα των αγώνων, όπως σκι, snowboard, άλματα και πολλά ακόμη. Οι παίκτες ανταγωνίζονται με άλλους 19 πραγματικούς αντιπάλους σε σύντομα τουρνουά, στα οποία νικητής στέφεται όποιος συγκεντρώσει συνολικά την καλύτερη βαθμολογία. 
 
Μάλιστα οι δημιουργοί του παιχνιδιού, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, υπόσχονται να «χαρίσουν» NFT's στους νικητές αρκετών τουρνουά, βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως μοιράζουν... χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν και οι ψηφιακές πίστες άνοιξαν.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 95MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: inWay
Πηγή: olympicgamesjam.nwayplay.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram