TomTom AmiGO - Δωρεάν εφαρμογή χαρτών και πλοήγησης, με υποστήριξη και για Android Auto

εφαρμογή πλοήγησης για Android δωρεάν

Μπορεί ο χώρος των δωρεάν εφαρμογών πλοήγησης να έχει αρκετούς εκπροσώπους, όμως πάντα υπάρχει κενό για ακόμη έναν παίκτη, πόσο μάλλον αν αυτός έχει προϊστορία. Η TomTom είναι από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο της πλοήγησης, έχοντας χρόνια εμπειρίας και αποτελεί ακόμη και σήμερα έναν από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές GPS Navigator συσκευών.

Ωστόσο οι καιροί έχουν αλλάξει και για αυτό γίγαντες όπως οι TomTom προσαρμόζονται. Έτσι το TomTom AmiGO είναι η προσπάθεια της εταιρίας στον χώρο των εφαρμογών πλοήγησης για smartphone και tablet. Το Amigo είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες που θα περίμενε κανείς από μία σύγχρονη εφαρμογή πλοήγησης.

Πέρα από σωστά ενημερωμένους χάρτες που έχουν αναπτυχθεί μετά από χρόνια εμπειρίας, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το AmiGO μάς προσφέρει πληροφορίες και για τη κίνηση στους δρόμους. Όπως είναι λογικό υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε σημεία που θέλουμε να επισκεφθούμε με την σειρά και το πρόγραμμα να μας ενημερώσει για την διαδρομή τους.

Εκτός από τα συνηθισμένα, ένα από τα ατού του AmiGO είναι η συνδεσιμότητα με Android Auto. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε την πλοήγηση στην οθόνη του αυτοκινήτου, εφόσον βέβαια αυτό υποστηρίζει Android Auto. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα έξυπνη είναι η λειτουργία να δηλώνουμε διαδρομές από τις επαφές του τηλεφώνου μας, εφόσον έχουμε αποθηκεύσει τα ανάλογα στοιχεία διεύθυνσης για κάθε επαφή. 

Όλα τα παραπάνω εντελώς δωρεάν και χωρίς ίχνος διαφήμισης, σε ένα πολύ καλαίσθητο πρόγραμμα. Σίγουρα αξίζει τη δοκιμή!


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: TomTom
Πηγή:tomtom.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram