Vinyl Music Player - Μία ελαφριά δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής ανοικτού κώδικα

Εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android

Ο Vinyl Music Player είναι ακόμη μία πρόταση στον χώρο των εφαρμογών αναπαραγωγής μουσικής για Android. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα που μπορεί να καλύψει όλες μας τις ανάγκες, χωρίς περιττές λειτουργίες και δυνατότητες.

Σε σχέση με άλλα προγράμματα του είδους, ο Vinyl είναι από τα πιο ελαφριά, με ένα πολύ απλό και καλαίσθητο μενού που ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία Material της Google. Ο χρήστης μπορεί να επέμβει στην εμφάνιση του προγράμματος, επιλέγοντας το θέμα που προτιμά ή απλά ενεργοποιώντας το dark mode.

Φυσικά, παρότι η εφαρμογή είναι ελαφριά, αυτό δεν σημαίνει πως στερείται λειτουργιών. Ο Vinyl υποστηρίζει αναζήτηση κομματιών μέσα σε φακέλους, επεξεργασία των πληροφοριών κάθε κομματιού αλλά και τυχαία αναπαραγωγή κομματιών. Παράλληλα, μπορούμε να τον ελέγξουμε και από την οθόνη κλειδώματός μας, ενώ για όσους κοιμούνται μετά μουσικής υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου κλεισίματος με χρονόμετρο.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Vinyl είναι και ανοικτού κώδικα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Έκδοση: 1.3.0
Μέγεθος: 6.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.1 ή νεότερο)
Κατασκευαστής: Adrien Poupa
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram