Avast Antivirus - Ενημέρωση βάσης δεδομένων ιών χωρίς ίντερνετ

Κάνουμε update την βάση δεδομένων ιών του Antivirus χωρίς να χρειάζεται διαδίκτυο

Υπάρχουν περιπτώσεις που δουλεύουμε σε υπολογιστές χωρίς να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ (κυρίως σε χώρους εργασίας) με αποτέλεσμα το Antivirus που χρησιμοποιούμε κάποια στιγμή να χρήζει αναβάθμισης.
Εδώ, έχουμε μια εξαιρετική λύση από την Avast και το δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς Avast Free Antivirus, όπου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας μπορούμε να κατεβάσουμε εύκολα τις τελευταίες ενημερώσεις της βάσης δεδομένων ιών και έπειτα να τις μεταφέρουμε στον υπολογιστή που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Στο Download link που θα δεις πιο κάτω, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα της Avast, όπου μπορείς να κατεβάσεις τις ενημερωμένες βάσεις ιών, ανάλογα την έκδοση του Antivirus που διαθέτεις στον υπολογιστή σου αλλά και το ίδιο το Avast Free Antivirus, στην offline έκδοσή του. Τόσο εύκολο και τόσο πρακτικό φίλες και φίλοι.

Το αρχεία που θα κατέβουν, είναι εκτελέσιμα της μορφής .exe, και αφού το κατεβάσεις, το τρέχεις και η βάση δεδομένων των ιών του Avast, θα ενημερωθεί. Καλή εγκατάσταση! 


► Κατέβασε την ενημερωμένη βάση δεδομένων ιών του Avast Free Antivirus

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram