Δωρεάν Antivirus: Αυτά είναι τα έξι καλύτερα για το 2022

Τα καλύτερα δωρεάν Antivirus για το 2022

Σύμφωνα με μετρήσεις από ανεξάρτητα εργαστήρια αλλά και τις προτάσεις των ειδικών του αμερικάνικου PCMag, που και αυτοί κάνουν ελέγχους από τα δικά τους εργαστήρια, συγκεντρώσαμε τα έξι (6) καλύτερα δωρεάν Antivirus για το 2022 με τις βαθμολογίες τους (από το PCMag.com), και είναι τα παρακάτω:  

Avast Free Antivirus (κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείς στο ελληνικό άρθρο)

Το Avast Free Antivirus προσφέρει εντυπωσιακή δωρεάν προστασία για τα Windows και κάπως μειωμένη προστασία σε macOS, Android και iOS. Αλλά δεν παύει να είναι ο νικητής της επιλογής των συντακτών του PCMag (βαθμολογία: 4,5/5).

Kaspersky Security Cloud Free (κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείς στο ελληνικό άρθρο)

Το Kaspersky Security Cloud Free προσφέρει προστασία από κακόβουλο λογισμικό μαζί με ορισμένες λειτουργίες σε επίπεδο σουίτας. Λαμβάνει εξαιρετικές βαθμολογίες από τα ανεξάρτητα εργαστήρια και δεν θα μας κοστίσει ούτε μια δεκάρα (βαθμολογία: 4,5/5).

AVG AntiVirus Free (κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείς στο ελληνικό άρθρο)

Το AVG AntiVirus Free προσφέρει ακριβώς την ίδια εξαιρετική μηχανή προστασίας από ιούς με το Avast Free Antivirus, με χρήσιμες επιπλέον δυνατότητες. (βαθμολογία: 4/5)

Bitdefender Antivirus Free (κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείς στο ελληνικό άρθρο)

Το Bitdefender Antivirus Free, χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία προστασίας από ιούς που συναντάμε στο εμπορικό Bitdefender Antivirus Plus, εστιάζοντας στο βασικό καθήκον της προστασίας από ιούς με ελάχιστα πρόσθετα. (βαθμολογία: 4/5)

Avira Free Security (κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείς στο ελληνικό άρθρο)

Το Avira Free Security ξεφεύγει από τα βασικές λειτουργίες προστασίας σε σχέση με άλλα παρόμοια, παρέχοντας δεκάδες βοηθητικά προγράμματα που σχετίζονται με την ασφάλεια. Ωστόσο, πολλά από αυτά απαιτούν πληρωμή για να ξεκλειδώσουν όλες τις λειτουργίες. (βαθμολογία: 3,5/5)

Microsoft Defender Antivirus (κλικ στον τίτλο για να μεταφερθείς στο ελληνικό άρθρο)

Το Microsoft Defender Antivirus προστατεύει υπολογιστές με Windows 10 και άνω που δεν διαθέτουν άλλη προστασία κατά των ιών. Είναι αυτό που χρησιμοποιώ  στον υπολογιστή μου, κάνει τη δουλειά του, αλλά εξακολουθεί να μην ξεπερνά τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία προστασίας από ιούς, τουλάχιστον για τώρα που γράφω αυτό το άρθρο. (βαθμολογία: 3,5/5)

σ.σ: Να υπενθυμίσουμε πως οι βαθμολογίες είναι από τους συντάκτες του αμερικάνικου PCMag.com και όχι δικές μας. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram