Βάζουμε Ψηφιακές Υπογραφές σε έγγραφα εντελώς δωρεάν

Πως να βάλεις δωρεάν ψηφιακή υπογραφή

Σήμερα θα αξιοποιήσουμε το γνωστό online δωρεάν πρόγραμμα iLovePDF για να μπορούμε να υπογράφουμε ψηφιακά τα έγγραφά μας. 

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για δωρεάν και απλές ψηφιακές υπογραφές online, μέσω του οποίου φορτώνεις το έγγραφο που θέλεις να υπογράψεις, σε PDF μορφότυπο, ή ακόμα και να το μοιράσεις σε άλλους να το υπογράψουν. 

Η υπογραφή μπορεί να είναι είτε φτιαγμένη στο χέρι (ζωγραφισμένη) ή γραμμένη με το πληκτρολόγιο ή ανεβασμένο αρχείο με την υπογραφή σου. 

Η δε μοιρασιά, μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε παραλήπτη καλέσεις να υπογράψει βάζοντας το email του, με πολλές χρήσιμες επιλογές σε αυτή τη φάση των υπογραφών, ακόμα και εισαγωγή κωδικού για να μην πάει το έγγραφο σε λάθος άτομα!

Το περιβάλλον εργασίας των Ψηφιακών Υπογραφών του IlovePDF είναι εξελληνισμένο, εύκολο στη χρήση, έτσι όπως μας έμαθε το συγκεκριμένο λογισμικό και με τις δεκάδες άλλες υπηρεσίες που διαθέτει. 

• Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα: Βάζω δωρεάν ψηφιακές υπογραφές


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram