Δωρεάν «πίτσα», μπάλα και μπάσκετ

Δωρεάν μπάλα και μπάσκετ, ζωντανά στη συσκευή σου


Μπορεί να έχουμε παρουσιάσει κάποιες λύσεις για τη θέαση δωρεάν αθλητικών γεγονότων όπως είναι η λίστα που ετοιμάσαμε με «Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου και άλλα αθλήματα» ή το εξαιρετικό άρθρο με «Live Αγώνες Ποδοσφαίρου των Ελληνικών Ομάδων», όμως η σημερινή παρουσίαση χρειάζεται ξεχωριστή μνεία διότι μου άρεσε πολύ για τη απλότητα και την αμεσότητα που παρέχει στον θεατή. 

Το ExtremoTV και το Tarjeta Roja Tv είναι απλές και λιτές ιστοσελίδες που σου εμφανίζουν σε μία και μόνο σελίδα, όλα τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν. Μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ από τα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Champions League, Europa League και Europa Conference League. Φυσικά, υπάρχουν και αγώνες από άλλα, λιγότερο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα μας. 

Με το που επισκεφτείς τα δύο αυτά site θα δεις τη λίστα με τα αθλητικά γεγονότα, την ώρα που διεξάγονται και τους συνδέσμους για να τα παρακολουθήσεις. Επαναλαμβάνω, πως τα ημερήσια αθλητικά γεγονότα, εμφανίζονται λίγη ώρα πριν την έναρξή τους.

σ.σ: Όσο για την πίτσα, μην τα θέλεις όλα δικά σου. Ευκαιρία να παραγγείλεις μία από το e-food

Σημαντικό: Το dwrean.net δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των videos. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram