Έτσι θα παρακολουθήσεις ΔΩΡΕΑΝ και ΝΟΜΙΜΑ Live αγώνες Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ

Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου

Κακά τα ψέμματα, όσοι παρακολουθούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τρίτα και αγνώστου ποιότητας sites, αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπως είναι το neostreams.net, πέφτουν εύκολα θύματα των επιτήδειων διότι πάνω στην αναμπουμπούλα του να βρουν γρήγορα το stream για να μη χάσουν το Live, πατάνε ό,τι βρουν μπροστά τους και αυτό είναι που θέλουν οι «ειδικοί» των παραπλανητικών διαφημίσεων. 

Επομένως, θα σου πω τη δική μου πρόταση, που το κάνω και γω, για να παρακολουθείς ΔΩΡΕΑΝ και ΝΟΜΙΜΑ τους αγώνες που επιθυμείς. Βέβαια, μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει αλλά εδώ καταθέτουμε τις δικές μας προτιμήσεις και όποιος θέλεις τις ακολουθεί. 

Πρόταση για Live αγώνες
Με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν για να βλέπεις Live Scores και λεπτό προς λεπτό όλο τον αγώνα, είναι μια καλή λύση για να έχεις μπροστά σου ένα ανοικτό παράθυρο με τη Live αναμέτρηση, με γραπτή περιγραφή αγώνα, όλα τα στατιστικά μπροστά σου, φυσικά το σκορ και μάλιστα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρόνο! 
Για Live αγώνες σου προτείνω το ασύγκριτο FlashScore που έχει στην κυριολεξία τα πάντα από αγώνες. Σε αρκετές περιπτώσεις, όταν γίνεται μια καλή φάση ή μπει κάποιο γκολ, σου έχει σχεδόν άμεσα και το βίντεο.  

Αν τώρα θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα και να εξελίξεις την εμπειρία των Ζωντανών Αγώνων, παράλληλα με το FlashScore, άνοιξε το ιντερνετικό σου αθλητικό Ραδιόφωνο και άκου ζωντανά την περιγραφή του αγώνα. 
Για ζωντανή περιγραφή αγώνων, σου προτείνω να επιλέξεις το Live24

Επιπλέον, πολλοί αγώνες μεταδίδονται από τα Ελεύθερα Τηλεοπτικά Κανάλια. Μια μεγάλη λίστα σου έχω ετοιμάσει για να μην ψάχνεσαι: Δωρεάν Ελληνικά Κανάλια

Τέλος, χάρη στην κατηγορία Δωρεάν Αγώνες που έχουμε στο site μας, οτιδήποτε μεταδίδεται με ΒΙΝΤΕΟ, ΝΟΜΙΜΑ και ΔΩΡΕΑΝ, θα προσπαθούμε να σας το γνωστοποιούμε. 

Πλέον, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα με τα επίφοβα sites που μπαίνεις και βλέπεις (που πολλές φορές κολλάει το stream) δωρεάν τους αγώνες. Η παραπάνω λύση με καλύπτει και παράλληλα νιώθω ασφαλής. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram