Formula 1 Live - Δείτε δωρεάν ζωντανά όλους τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος σε υψηλή ποιότητα

Online αγώνες F1 ζωντανά

Αν είσαι μεγάλος φίλος της Formula 1 τότε ήρθες στο σωστό σημείο, αφού σήμερα θα δεις πως μπορείς να δεις εντελώς δωρεάν ζωντανά όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ακόμη και αν είσαι μακριά από τηλεόραση τότε μέσω του ERTflix θα μπορέσεις να δεις live κάθε αγώνα Formula 1 της σεζόν 2022, χωρίς καμία εγγραφή ή κόστος.

Το φετινό πρωτάθλημα F1 ξεκινά σήμερα, 20/3, με τον αγώνα στη πίστα του Μπαχρέιν. Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά αφού έχουμε σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς με αποτέλεσμα οι μάχες των οδηγών, αλλά και των ομάδων της F1 να είναι αμφίρροπες. Θα μπορέσει ο Μαξ Φερστάπεν να διατηρήσει τον τίτλο του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής; Θα είναι ανταγωνιστική επιτέλους η Ferrari; Θα καταφέρει η Mercedes να διατηρηθεί στην κορυφή παρά τους νέους κανονισμός; Όλες οι απαντήσεις στα παραπάνω, σύντομα στην πίστα.
 
Αν λοιπόν θες να δεις το σημερινό αγώνα της Formula 1, αλλά και όλους όσους ακολουθήσουν εντελώς δωρεάν αρκεί να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του ERTflix. Η υπηρεσία μεταδίδει live όλους τους αγώνες αλλά και τα δοκιμαστικά της F1, με ελληνική περιγραφή και σε υψηλή ανάλυση χωρίς διακοπές. Στην ίδια σελίδα υπάρχουν διαθέσιμοι για προβολή οι αγώνες και τα δοκιμαστικά της F1 μετά τη λήξη τους, για όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά.

Παράλληλα, οι αγώνες της Formula 1 προβάλλονται και μέσα από την εφαρμογή του ERTflix για Android και iOS, ζωντανά και εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Formula 1 Ζωντανά ERTFlix


Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram