DeepStory - Κάνε την φωτογραφία σου να μιλήσει και να έχει ρεαλιστική κίνηση

Φωτογραφία που μιλάει με τη μέθοδο του Deep learning


Το DeepStory από το MyHeritage είναι μια δωρεάν web εφαρμογή όπου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και τη μέθοδο του Deep Learning (βαθιάς μάθησης), δημιουργεί ένα κινούμενο βίντεο ενός ατόμου από μια φωτογραφία, το οποίο μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία με ρεαλιστικό τρόπο. 
 
Μπορούμε δηλαδή να δημιουργήσουμε το δικό μας DeepStory στο MyHeritage, αρκεί να έχουμε μια φωτογραφία του ατόμου που θέλουμε να κάνει την αφήγηση, και το κείμενο της αφήγησης γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο. 
Για την αφήγηση δεν χρειάζεται να μιλήσουμε οι ίδιοι, αφού διατίθενται δεκάδες έτοιμες φωνές σε πολλές γλώσσες (ανάμεσά τους και η Ελληνική) και μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με διαδοχικές φωτογραφίες για να έχουμε πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δες τον εαυτό μου σε μια φωτογραφία να μιλάει κανονικά και να έχει κίνηση. Είναι απίστευτο και έχω ενθουσιαστεί με τον ρεαλισμό και το πόσο εύκολο είναι να φτιάξει ο οποιοσδήποτε ένα τέτοιο βίντεο. 



Επιπλέον, μπορούμε να επεξεργαστούμε την αφήγηση και να προσθέσουμε φωτογραφίες, να προσαρμόσουμε τη φωνή, και να δούμε την προεπισκόπηση του αποτελέσματος μέχρι να αισθανθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για να το κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας ή να το μοιραστούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας. 

Για να ανεβάσουμε ένα βίντεο στην εφαρμογή, θα πρέπει να φτιάξουμε ένα δωρεάν λογαριασμό στο MyHeritage. Στην δωρεάν έκδοση, μπορούμε να δημιουργήσουμε αρκετά DeepStories ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστούμε μια συνδρομή για να δημιουργήσουμε περισσότερα DeepStories. Επίσης, στη δωρεάν έκδοση, θα παρατηρήσουμε ένα μικρό υδατογράφημα του MyHeritage κάτω δεξιά στο βίντεο που δημιουργήσαμε 

• Δοκίμασε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν: DeepStory - Φτιάξε μια ιστορία με τη φωτογραφία σου να μιλάει και να έχει κίνηση.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal