Πώς διαγράφω το ιστορικό των βίντεο που έχω δει στο YouTube

Πώς διαγράφω το ιστορικό των βίντεο που έχω δει στο YouTube

Μερικά πράγματα είναι πολύ εύκολα να τα υλοποιήσεις, αρκεί να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αυτές οι επιλογές και που βρίσκονται. Εξάλλου, αυτά τα μικρά How to που κάνουμε εδώ, έχουν αυτό το σκοπό. Πάμε να δούμε λοιπόν, πώς μπορείς να διαγράψεις το ιστορικό των βίντεο στο YouTube που έχεις δει. Δεν θα πούμε για ποιο λόγο να το κάνει κάποιος. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους. 

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, εφόσον είσαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σου στο YouTube, μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον σύνδεσμο https://www.youtube.com/feed/history και αμέσως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκεσαι μπροστά στα βίντεο που έχεις παρακολουθήσει στο παρελθόν. Στη δεξιά στήλη, υπάρχει η επιλογή «Διαγραφή όλου του ιστορικού παρακολούθησης», όπου με ένα κλικ, θα διαγραφεί όλο το ιστορικό σου. 

Επιπλέον, θα δεις και μια δεύτερη επιλογή «Παύση καταγραφής ιστορικού παρακολούθησης», όπου πατώντας το, λες στο YouTube να μην καταγράφει τις μελλοντικές θεάσεις των βίντεο! Απλά και όμορφα. Καλή επιτυχία! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal