Momentum - Μία καλαίσθητη λειτουργική αρχική οθόνη για browser, με χρήσιμες πληροφορίες και δυνατότητες

Αρχική οθόνη για browser με πληροφορίες


Μπορεί η αρχική οθόνη του browser μας να είναι κάτι που βλέπουμε συνεχώς, όμως λίγοι έχουμε σκεφτεί να την εκμεταλλευτούμε. Το Momentum είναι δωρεάν πρόσθετο για Google Chrome και Mozilla Firefox το οποίο μας εξέπληξε ευχάριστα.

Αφού το εγκαταστήσουμε στον browser της επιλογής μας, τότε η αρχική μας οθόνη μετατρέπεται σε ένα καλαίσθητο και χρήσιμο hub. Αρχικά έχουμε ένα όμορφο wallpaper το οποίο συνοδεύεται με ένα ποιητικό quote το οποίο θα μας εμπνεύσει. Έπειτα το momentum μπορεί να φιλοξενήσει μία to-do λίστα στην οποία θα σημειώνουμε τα task που ολοκληρώνουμε μέσα στην ημέρα μας. Εννοείται πως υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν σελιδοδείκτες για τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούμε συχνότερα. Παράλληλα, ένα όμορφο widget αναλαμβάνει να μας ενημερώσει για τον καιρό που επικρατεί αλλά και για την πρόγνωση των επόμενων ημερών.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές παραμετροποίησης ώστε το Momentum να προσφέρει την κατάλληλη εμπειρία αρχικής οθόνης σε κάθε χρήστη ξεχωριστά, ανάλογα τις ανάγκες του. Η εγκατάσταση του Momentum είναι αρκετά απλή και γίνεται εύκολα μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Λειτουργικό σύστημα: Browser (Chrome, Firefox)
Κατασκευαστής: Momentumdash
Πηγή: Momentum Dash.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram