Ραδιοφωνική εκπομπή «Ψηφιακές Κυριακές»: Συνέντευξη στη Βάλια Καϊμάκη

Συνέντευξη Κυριάκου Οικονομίδη στην Βάλια Καϊμάκη


Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βάλια Καϊμάκη, όπου μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή  «Ψηφιακές Κυριακές» του Πρώτου Προγράμματος, κουβεντιάσαμε για το dwrean.net, τις ανάγκες που εξυπηρετεί και τι μπορεί να βρει ο αναγνώστης επισκεπτόμενος το website. Όσοι δεν ακούσατε ζωντανά τη συνέντευξη, μπορείτε να το κάνετε ευθύς αμέσως από τις podcast υπηρεσίες του Spotify, της Google, της Apple  και του AnchorFM.

Συνέντευξη στην Βάλια Καϊμάκη

• άκουσε μέσω Spotify
• άκουσε μέσω Google Podcast
• άκουσε μέσω Apple Podcasts
• άκουσε μέσω Anchor


Λίγα λόγια για την Βάλια Καϊμάκη 

Η Βάλια Καϊμάκη, όπως αναφέρει στο προσωπικό της ιστολόγιο, είναι χρονογράφος της ψηφιακής κουλτούρας, δημοσιογράφος, ερευνήτρια, podcaster. Θα συμφωνήσουμε με τη ρήση της πως «βλέπει και δείχνει πάντα το δάσος και ποτέ το δέντρο». 
Επίσης, είναι καθηγήτρια, ειδική στη διεθνή πολιτική και τις νέες τεχνολογίες. Διευθύντρια της ελληνικής έκδοσης της Le Monde diplomatique, έχει επίσης εργαστεί στον Τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Το 2020, στη διάρκεια της πανδημίας ξεκίνησε το podcast «Γεύση Καϊμάκη». Συγγραφέας δύο βιβλίων, έχει συμμετάσχει σε συλλογικούς τόμους στα ελληνικά, τα γαλλικά και τα αγγλικά. Είναι αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσιογραφίας (EJC) με έδρα το Μάαστριχτ και Επίκουρη Καθηγήτρια στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με αντικείμενο τη «Ψηφιακή Δημοσιογραφία».

Επιπλέον, μέσα από τις σελίδες του dwrean.net, έχουμε γράψει για το δωρεάν βιβλίο της με τίτλο «Το μοιραίο Enter», που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal