Luminar 4 - Δωρεάν για λίγο το απίστευτο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών

Luminar 4 - κατέβασε δωρεάν το εμπορικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων


Μια εκπληκτική προσφορά για τον κόσμο της φωτογραφίας έρχεται από την εταιρία skylum και φυσικά μιλάμε για το Luminar και την 4η έκδοση. Πρόκειται για ένα εύχρηστο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που προσφέρεται εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά. Απλά κατέβασέ το τώρα! 

Το Luminar 4 είναι απλό στη χρήση, με κατανοητό interface και με τα απίστευτα φίλτρα που διαθέτει μπορείς να αλλάξεις και να βελτιώσεις τις φωτογραφίες σου χάρη στην AI που ενσωματώνει σε πολλά από τα εργαλεία του. Αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις για πόσο εύκολη εφαρμογή μιλάμε όπου οι αρχάριοι χρήστες δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μπορούν να παραχθούν με λίγα κλικ του ποντικιού. 

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσεις την εφαρμογή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις ένα email και ένα όνομα για να σου σταλεί το serial number για την έκδοση που προτιμάς. 


• Κατέβασε το πρόγραμμα: Δωρεάν το Luminar 4


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram