CVRIA - Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα χέρια μας

Μια χρήσιμη εφαρμογή για το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκης Ένωσης


Το CVRIA είναι το τέλειο και δωρεάν εργαλείο για όσους επιθυμούν να παραμείνουν ενημερωμένοι για το έργο του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εφαρμογή παρέχει εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες αποφάσεις του Δικαστηρίου, του Γενικού Δικαστηρίου και του Δικαστηρίου Δημόσιας Διοίκησης. 

Περιλαμβάνει επίσης το πρόγραμμα συνεδριάσεων του Δικαστηρίου, με λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδριάσεις, τις αποφάσεις και τις προτάσεις των γενικών εισαγγελέων για τις ακόλουθες εβδομάδες.

Επιπρόσθετα μπορούμε να βρούμε περαιτέρω πληροφορίες, με την λειτουργία αναζήτησης να μας παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύνολο της νομολογίας του Δικαστηρίου. Η αναζήτηση μπορεί να γίνεται με βάση τον αριθμό της υποθέσεως, τα ονόματα των διαδίκων, την ημερομηνία ή με βάση τις λέξεις του κειμένου.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 23 γλώσσες της Ευρωπαϊκης Ένωσης (ανάμεσά τους και τα Ελληνικά) και είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές.

Έκδοση: 1.1.15
Μέγεθος: 6.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: European Union
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram