FindDoctors - Κλείνουμε διαδικτυακά ραντεβού με γιατρό μέσω του Gov

Τα ραντεβού με τους γιατρούς γίνονται παιχνιδάκι!

Με πρότυπο την πλατφόρμα εμβολιασμού αναβαθμίζονται συνολικά όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες υγείας. Από σήμερα είναι διαθέσιμο το νέο σύστημα ραντεβού για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη. Πρόκειται για την πλατφόρμα finddoctors.gov.gr .

Τι μπορούμε να κάνουμε στο finddoctors.gov.gr ;

Μέσω της πλατφόρμας, μπορούμε να κλείσουμε δωρεάν ραντεβού σε δημόσια δομή ή με ιδιώτη γιατρό πιστοποιημένο στο «Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης». 

Τι χρειάζεται για να κλείσουμε ραντεβού;

Το ψηφιακό περιβάλλον είναι πολύ φιλικό, και απαιτείται μόνον η χρήση κωδικών Taxisnet καθώς και η επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ. 

Ποια είναι η διαδικασία; 

Αρχικά επιλέγουμε την γεωγραφική περιοχή και ακολούθως την προτίμησή μας για ραντεβού σε δημόσια δομή ή ιδιώτη ιατρό. 

Μέσα από προσυμπληρωμένα πεδία και δυναμικές λίστες επιλογών, με ελάχιστα κριτήρια αναζήτησης και μόνο με τέσσερα «κλικ», έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε ραντεβού με ιατρό σε ημέρα και ώρα που επιθυμούμε. Έπειτα λαμβάνουμε SMS επιβεβαίωσης, ενώ έχουμε τη δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης του ραντεβού έως και την προηγούμενη ημέρα.

Κατασκευαστής: Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ)
Πηγή: mindigital.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram