Wormhole - Στέλνεις δωρεάν αρχεία εώς 10 GB εύκολα και με κρυπτογράφηση

Στείλε μεγάλα αρχεία έως 10 GB

Το Wormhole είναι μια δωρεάν web εφαρμογή που σου επιτρέπει να να μοιράζεσαι μεγάλα αρχεία με φίλους στο διαδίκτυο. Το μέγιστο επιτρεπόμενο αρχείο που μπορείς να μεταφορτώσεις στην υπηρεσία είναι 10 GB και μπορείς να το στείλεις άμεσα και γρήγορα.
Σου δίνεται η επιλογή να επιλέξεις μεμονωμένα αρχεία ή ολόκληρους φακέλους για να στείλεις και μόλις το αρχείο ανέβει στην υπηρεσία είσαι έτοιμος να το μοιράσεις στο φίλο σου με το ειδικό link που ετοιμάστηκες γιαυτό το σκοπό.
Τα αρχεία παραμένουν online για λίγο χρονικό διάστημα και μπορείς να επιλέξεις τη χρονική διάρκεια μέχρι να διαγραφούν τελείως, Οι επιλογές που έχεις είναι: 

Να κρατηθεί το αρχείο μέχρι 
60 λεπτά, 
2 ώρες, 
6 ώρες,
12 ώρες και 
24 ώρες

Αν δεν θέλεις να είναι με χρονική διάρκεια, σου δίνεται η επιλογή να επιλέξεις μετά από κάποια κατεβάσματα/λήψεις των αρχείων που θα στείλεις.  Οι επιλογές εδώ είναι: 

Να διαγραφεί το αρχείο μετά 
από 1 λήψη, 
5 λήψεις, 
10 λήψεις, 
20 λήψεις, 
50 λήψεις και
100 λήψεις

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταφορά των αρχείων γίνεται με κρυπτογράφηση end-to-end και έτσι οτιδήποτε μοιράζεσαι παραμένει απόρρητο και θα είσαι βέβαιος ότι τα αρχεία σου δεν παραμένουν Online για πάντα. 
Έχουμε παρουσιάσει παρόμοιες υπηρεσίες που μπορείς να εντοπίσεις στην κατηγορία «Διαμοιρασμός αρχείων» που έχουμε στο site μας.

Πήγαινε στην web εφαρμογή: Wormhole (Διαμοιρασμός αρχείων εώς 10 GB)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram