BloodΗunt - Βαμπίρ και ατελείωτες μάχες στο ολοκαίνουριο δωρεάν battle royale παιχνίδι για PS5 και υπολογιστές

Νέο δωρεάν Battle Royale παιχνίδι για υπολογιστές και PlayStation

Το Vampire the Masquerade BloodΗunt είναι ένα ολοκαίνουριο free to play battle royale παιχνίδι. Ο τίτλος της SharkMob κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες σε PlayStation 5 και υπολογιστές και ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα πάνω του.

Οι παίκτες επιλέγουν την κλάση βαμπίρ που επιθυμούν και τοποθετούνται στον εντυπωσιακό χάρτη του BloodHunt. Αυτός είναι μία αναπαράσταση της Πράγας, με πάρα πολλά πραγματικά αξιοθέατα της πόλης, πάνω στα οποία μπορούμε να σκαρφαλώσουμε. Η νύχτα πέφτει και τότε η μάχη ξεκινά. Χρησιμοποιώντας τις επιθέσεις κάθε κλάσης οι παίκτες πρέπει να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς τους και να μείνουν μόνοι τους στο τέλος, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους.

Όπως συνηθίζεται, στο χάρτη υπάρχουν διάσπαρτα όπλα διαφορετικού τύπου, αλλά το BloodHunt φέρνει και κάτι νέο. Μέσα στην πόλη υπάρχουν και κάτοικοι, από τους οποίους μπορούμε να πιούμε το αίμα και να κερδίσουμε κάποια perk, αλλά και να αναπληρώσουμε τη ζωή μας. Ωστόσο, όταν συμβεί αυτό η θέση μας στον χάρτη θα αποκαλυφθεί και τα άλλα βαμπίρ θα κινηθούν προς το μέρος μας.

Το BloodHunt διατίθεται εντελώς δωρεάν για PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, PlayStation 5
Κατασκευαστής: SharkMob
Πηγή: bloodhunt.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram