Astronomy Picture of the Day - Μία μοναδική φωτογραφία του διαστήματος, καθημερινά από τη NASA

Καθημερινή φωτογραφία διάστημα NASA
 
Το Astronomy Picture of the Day είναι μια ιστοσελίδα που αναμφισβήτητα θα λατρέψεις εφόσον σου αρέσει η αστρονομία και γοητεύεσαι εύκολα από εικόνες και στιγμιότυπα που προέρχονται από το διάστημα. 

Η NASA μέσω αυτού του site, μας χαρίζει καθημερινά συγκλονιστικές και μαγικές φωτογραφίες του γαλαξία μας και όχι μόνο. Κάθε φωτογραφία, συνοδεύεται από μια μικρή περιγραφή, γραμμένη από επαγγελματίες αστρονόμους, η οποία μας εξηγεί τι ακριβώς βλέπουμε στη φωτογραφία, πώς και γιατί έχει συμβεί. Μπορείς να αποθηκεύσεις τη φωτογραφία, είτε για να κρατήσεις ένα αρχείο με αυθεντικές φωτογραφίες του διαστήματος, είτε να τη βάλεις ως φόντο στο κινητό σου για να βλέπεις κάθε μέρα κάτι που σου αρέσει τόσο πολύ.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα δίνει κι ένα μικρό στοιχείο για το τί θα περιέχει η επόμενη φωτογραφία που θα ανέβει, εντείνοντας την αγωνία των επισκεπτών της. Αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχει και αρχείο με όλες τις φωτογραφίες της ημέρας, από το 2015 και μετά σε περίπτωση που θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: apod.nasa.gov

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal