Fuelio - Δωρεάν καταγραφή των δαπανών του αυτοκινήτου μας

Δωρεάν καταγραφή των εξόδων του αυτοκινήτου μας


Το Fuelio είναι μια απλή, εύχρηστη και δωρεάν εφαρμογή για την παρακολούθηση των δαπανών -και όχι μόνο- του αυτοκινήτου μας.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορούμε να παρακολουθούμε τα έξοδα και τα σέρβις του αυτοκινήτου μας, τα γεμίσματά μας, την κατανάλωση καυσίμου, τα χιλιόμετρα που κάναμε καθώς και το κόστος φυσικού αερίου ή τις τιμές της βενζίνης. 

Μερικές από τις δυνατότητες της εφαρμογής:
  • Μπορούμε να διαχειριστούμε τα έξοδα του οχήματός μας και να τα οργανώσουμε σε κατηγορίες όπως κόστος service, τέλη στάθμευσης, διόδια και άλλα
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την απλοποιημένη προβολή για να δούμε τις καταχωρήσεις καυσίμων και άλλων δαπανών σε μία λίστα.
  • Στην εφαρμογή θα βρούμε πληροφορίες σχετικά με τα βενζινάδικα και τις τιμές βενζίνης.
  • Μπορούμε να λάβουμε υπενθυμίσεις για το επόμενο service μας ώστε να μην ξεχάσουμε ποτέ την επόμενη επίσκεψη στο συνεργείο.

Μέχρι και σήμερα, το Fuelio έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες ανάμεσά τους και η ελληνική ενώ είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως η δημιουργός εταιρία του Fuelio είναι η Sygic, με το πασίγνωστο ομώνυμο δωρεάν πρόγραμμα GPS

Έκδοση: 9.2.7 (Android), 1.3.1 (iOS)
Μέγεθος: 20 MB (Android),  46 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0+, iOS 12+
Κατασκευαστής: Sygic
Πηγή: fuel.io
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal