Gridzzly - Εκτυπώνουμε δωρεάν φύλλα τετραδίου, με κουτάκια για αριθμούς, πεντάγραμμα για μουσική και άλλα

εκτυπώνουμε φύλλα τετραδίου αριθμητικής μουσικής δωρεάν


Θες να εκτυπώσεις φύλλα τετραδίου με γραμμές; Ψάχνεις φύλλα αριθμητικής με κουτάκια ή χρειάζεσαι φύλλα με πεντάγραμμα για μουσικές ασκήσεις; Το Gridzzly είναι η ιστοσελίδα που θα σε καλύψει για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο.

Αφού επισκεφθείς το Gridzzly καλείσαι να επιλέξεις τι σχήμα θέλεις να έχει το φύλλο σου. Μπορείς να διαλέξεις από απλό φύλλο με γραμμές ή κουτάκια, μέχρι πεντάγραμμα, τρίγωνα, οκτάγωνα ή απλά τελείες. Μόλις αποφασίσεις, έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις την απόσταση μεταξύ των μοτίβων που επέλεξες, αλλά και το πόσο αχνός ή έντονος θα είναι ο σχηματισμός. Μάλιστα, με ένα κλικ πάνω στον κίτρινο χάρακα μπορείς να εναλλάξεις ανάμεσα σε εκατοστά και ίντσες, ανάλογα ποια μονάδα μέτρησης σου είναι πιο οικεία. 
 
Μετά και από αυτό το βήμα μπορείς απλά να πατήσεις print και τότε εύκολα και δωρεάν μπορείς να εκτυπώσεις το φύλλο που μόλις δημιούργησες. Το Gridzzly είναι μία από τις πιο πρωτότυπες, χρήσιμες και απλές web εφαρμογές που έχουμε συναντήσει τον τελευταίο καιρό και σίγουρα το προτείνουμε σε όλους, από γονείς, μέχρι δασκάλους και καθηγητές μουσικής!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: gridzzly.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram