Igram - Κατέβασε εύκολα εικόνες, βίντεο και reel από το Instagram

Λήψη φωτογραφιών και βίντεο από Instagram δωρεάν



Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να κατεβάσεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από το Instagram και έψαχνες τον κατάλληλο τρόπο να το κάνεις; Μην ανησυχείς γιατί βρήκαμε αυτό που θέλεις! Πρόκειται για το ιδανικότερο και εύκολο εργαλείο, είτε είσαι από υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet. Ο λόγος για την ιστοσελίδα Igram.io, η χρήση της οποίας είναι εντελώς δωρεάν.

Το Igram είναι μία πολύ απλή ιστοσελίδα/web app, χωρίς περίπλοκα κουμπιά, ντυμένη στα χρώματα του Instagram. Με το Igram μπορείς να κατεβάσεις φωτογραφίες, βίντεο, IGTV βίντεο, reels ακόμη και καρουζέλ (post με πολλές φωτογραφίες). Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κατεβάσεις οτιδήποτε θέλεις από την πλατφόρμα του Instagram, είναι πολύ απλά, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις  είναι αντιγραφή το σύνδεσμο του εκάστοτε post, και να το επικολλήσεις στη μπάρα που θα δεις μόλις μπεις στο Igram, η οποία λέει «Εισάγετε το σύνδεσμο εδώ». Έπειτα, θα κάνεις κλικ στο «Κατεβάστε».
Θα δεις ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για την ποιότητα του αρχείου που θα κατέβει, οπότε μπορείς να διαλέξεις αυτή που επιθυμείς, ανάλογα τις ανάγκες σου. Όπως ήδη θα κατάλαβες, το Igram είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά, μία όμορφη πινελιά από τους δημιουργούς του.

Το Igram θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, ακόμα και αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τα social media. Οπότε μη ξεχάσεις να το αποθηκεύσεις στους σελιδοδείκτες σου για να το έχεις έτοιμο την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κατεβάσεις κάτι από το Instagram!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: igram.io

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram