Nostalgia Machine - Άκουσε τα 100 πιο δημοφιλή τραγούδια κάθε χρονολογίας σε ένα ατελείωτο νοσταλγικό ταξίδι

100 πιο δημοφιλή τραγούδια κάθε χρονολογίας

To Nostalgia Machine θα σε γυρίσει πίσω στα παιδικά ή εφηβικά σου χρόνια, σε αναμνήσεις που έχεις συνδυάσει με μουσικά ακούσματα της εποχής. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα γεμάτη νοσταλγία, όπως δηλώνει και το όνομά της, που σίγουρα θα αγαπήσεις και θα επισκέπτεσαι συχνά.

Στην ουσία, αυτό που κάνει το Nostalgia Machine είναι να σου εμφανίζει τα 100 πιο δημοφιλή ξένα τραγούδια μιας συγκεκριμένης χρονιάς, αυτής που εσύ θα έχεις επιλέξει. 

Μόλις μπεις στην ιστοσελίδα, θα δεις δύο μεγάλα κουμπιά, με το πρώτο από τα αριστερά να σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τη χρονιά. Στη συνέχεια επιλέγεις το δεξί κουμπί «Hit Me» και το Nostalgia Machine θα κάνει τη δουλειά του και θα σου εμφανίσει τα πιο δημοφιλή τραγούδια εκείνης της χρονιάς.

Αφού πατήσεις κάποιο τραγούδι, θα ξεκινήσει να παίζει σε ένα πλαίσιο στα δεξιά. Κλικάροντας στο + που υπάρχει σε κάθε τραγούδι, μπορείς να δημιουργήσεις μια προσωρινή λίστα, ώστε τα αγαπημένα σου τραγούδια να παίζουν μόνα τους και να μη χρειάζεται να βάζεις κάποιο κάθε φορά.

Ο χρόνος για το Nostalgia Machine γυρνάει πίσω μέχρι και το μακρινό 1951! Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το ταξίδι στο παρελθόν είναι μεγάλο!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: thenostalgiamachine.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram