TypeLit.io - Μάθε να γράφεις γρήγορα σε υπολογιστή πληκτρολογώντας κλασικά λογοτεχνικά έργα

ιστοσελίδα για να μάθεις να γράφεις γρήγορα

Ψάχνεις έναν τρόπο να βελτιώσεις τη ταχύτητα που γράφεις σε υπολογιστή; Θέλεις να διατηρηθείς σε φόρμα; Τότε το TypeLit.io είναι η ιστοσελίδα που ψάχνεις.

Πρόκειται για μία web εφαρμογή που στόχο έχει να βελτιώσει την ταχύτητα με την οποία πληκτρολογεί ο επισκέπτης. Θέλοντας όμως να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, εισάγει ένα νέο στοιχείο. το οποίο είναι το ίδιο το περιεχόμενο, αφού στο TypeLit δεν πληκτρολογούμε τυχαία κείμενα, αλλά πασίγνωστα βιβλία κλασικής λογοτεχνίας στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Γαλλικά και άλλες γλώσσες.

Τα βιβλία είναι χωρισμένα σε κεφάλαια, ενώ πριν προχωρήσεις σε ένα από αυτά έχεις πληροφορίες για το πόσες σελίδες είναι. Ανάμεσά τους βρίσκονται βιβλία όπως το 1984 του Όργουελ, Η τέχνη του Πολέμου του Sun Tzu, η Άννα Καρένινα του Τολστόι και πάρα πολλά ακόμη. Μάλιστα, αν κάποιος επιθυμεί, με το ποσό των €5 μπορεί να γίνει συνδρομητής και να ανεβάσει το ebook της αρεσκείας του στο TypeLit. Ακόμα, πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που γίνεται η πληκτρολόγηση, αφού πάνω στο υπάρχον κείμενο πληκτρολογούμε αυτό που βλέπουμε και αν κάνουμε λάθος κοκκινίζουν τα γράμματα ώστε να τα διορθώσουμε. 

Τα δωρεάν χαρακτηριστικά δεν σταματούν όμως εδώ. Το TypeLit εμφανίζει πληροφορίες όπως το ποσοστό λαθών που κάνουμε, σε συνδυασμό με την ταχύτητά μας. Με έναν δωρεάν λογαριασμό στην υπηρεσία, καταγράφεται η πρόοδός του χρήση, ανεβαίνει level όσο βελτιώνεται, αποκτώντας έτσι ακόμη ένα κίνητρο για να συνεχίσει την προσπάθειά του. Τέλος, υπάρχει ενεργοποιημένο από προεπιλογή το σκούρο χρώμα, ώστε να είναι πιο φιλικό με τα μάτια του χρήστη όσο αυτός πληκτρολογεί.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: typelit.io

 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram