Δωρεάν εγκατάσταση των Windows 11 χωρίς να τα αγοράσουμε

Δωρεάν Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση
Αν αποφάσισες να προβείς σε καθαρή εγκατάσταση των Windows στον υπολογιστή σου, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις πως το κατέβασμα των Windows 11 είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα βήματα σε αυτό το άρθρο ή χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν και χρήσιμο εργαλείο που πρόσφατα ανακάλυψα. 

Αυτό όμως που δεν είναι δωρεάν, είναι η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ των Windows αλλά δεν μας πτοεί! Κατά την εγκατάσταση των Windows 11 θα σου ζητηθεί να ενεργοποιήσεις τα Windows με ένα νόμιμο και αγορασμένο κλειδί. Η Microsoft, σου δίνει την επιλογή να αγνοήσεις αυτό το βήμα και να συνεχίσεις κανονικά στην εγκατάσταση των Windows 11 εντελώς δωρεάν! Δες την εικόνα που ακολουθεί: 

Ενεργοποίηση Windows
Όπως βλέπεις, μπορούμε να παρακάμψουμε την ενεργοποίηση των Windows


Το μόνο δυσάρεστο που θα συναντήσεις, εφόσον ΔΕΝ έχεις ενεργοποιήσει τα Windows 11, είναι πως θα σου εμφανίσει στη δεξιά κάτω γωνία της οθόνης, ένα υδατογράφημα το οποίο σε προτρέπει να ενεργοποιήσεις τα Windows. Αυτό όμως δεν στέκεται εμπόδιο για να χρησιμοποιήσεις κανονικότατα το λειτουργικό! Ακόμα και τα updates γίνονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ίσως συναντήσεις κάποιους αμελητέους περιορισμούς, που στην ουσία δεν σου χαλάει την εμπειρία με τα Windows 11. 

Αν πάλι θέλεις να αγοράσεις ΠΑΜΦΗΝΑ και νόμιμα τα Windows 11, σου προτείνω να το κάνεις από εδώ: Φθηνά Windows 11


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram