Ο.Π.Α. Virtual Walkthrough - Η πρωτοπόρα εφαρμογή εικονικής περιήγησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ένα υπέροχο virtual walkthrough του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πιστό στις αξίες της κοινωνικής ευθύνης, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, έχοντας ως στρατηγική προτεραιότητα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ανέπτυξε την πρώτη - σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο - εφαρμογή Eικονικής Περιήγησης (Virtual Walkthrough).

Η εφαρμογή, μας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθούμε στους χώρους του ΟΠΑ, να αναζητήσουμε και να βρούμε υπηρεσίες και πληροφορίες, να ενημερωθούμε για εκδηλώσεις και δράσεις που γίνονται στους χώρους του Πανεπιστημίου, να διαβάσουμε ενημερωτικό υλικό σε μορφή text και video με δυνατότητα αλληλεπίδρασης, να παρακολουθήσουμε εκδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση και διαθέτει και πολλές άλλες δυνατότητες που μπορούμε να τις ανακαλύψουμε στην πορεία.

Πρόκειται για μια web based εφαρμογή με υλικό που επικαιροποιείται και εμπλουτίζεται διαρκώς, και φιλοδοξεί να αποτελεί ένα ζωντανό και φιλόξενο εικονικό περιβάλλον του ΟΠΑ, προσβάσιμο σε όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατασκευαστής: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πηγή: aueb.gr
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram