Quit Tracker - Η δωρεάν εφαρμογή που σε ενθαρρύνει να κόψεις το τσιγάρο

Εφαρμογή για κόψιμο τσιγάρου και καπνίσματος



Προσπαθείς να κόψεις το κάπνισμα και ψάχνεις ένα επιπλέον κίνητρο; Η δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές Quit Tracker έρχεται να σε ενθαρρύνει στην προσπάθεια κατά του καπνίσματος και ευελπιστεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου. 

Πρόκειται για μία εφαρμογή που παρουσιάζει διάφορα στατιστικά στοιχεία, όπως τα χρήματα που εξοικονομείς και τις ημέρες που είσαι «καθαρός», με στόχο να σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο δυνατός σε αυτή σου τη προσπάθεια. Φυσικά, όλο το ιστορικό κρατιέται στη βάση του προγράμματος για να σου δίνει ακόμα ένα επιπλέον κίνητρο για να μην τα παρατήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο πίνακας «Τι θα πάρετε ως αντάλλαγμα», μέσω του οποίου μας παρουσιάζεται το χρηματικό κέρδος που θα αποκομίσουμε σε βάθος χρόνου και την αύξηση του προσδόκιμου ζωής!

Τέλος, αφού εισάγεις το χρονικό διάστημα που ήσουν καπνιστής, η εφαρμογή θα σου εμφανίσει πόσο χρόνο ζωής «έχασες», και τα χρήματα που σπατάλησες σε τσιγάρα. Μακάβριο, αλλά λειτουργικό!

Μπορείς να κατεβάσεις το Quit Tracker εντελώς δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου και να αποκτήσεις ένα σύμμαχο στη μάχη κατά της συνήθειας του καπνίσματος.

Έκδοση: 2.14
Μέγεθος:  Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: DespDev
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram