TSIKI MOVIES - Δωρεάν ταινίες και σειρές

Tsiki movies - δωρεάν ταινίες και σειρές

Μια φρέσκια και ελληνική προσπάθεια στο χώρο της θέασης δωρεάν ταινιών και σειρών, είναι το TSIKI MOVIES, από τον δημιουργό του γνωστού Neo Streams GR, πλέει εδώ και λίγο καιρό στη θάλασσα του διαδικτύου όπου μέσα από το συγκεκριμένο site θα δούμε επιλεγμένες ταινίες και σειρές. Όχι πολλές (μέχρι στιγμής) αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές. Συγκεκριμένα, μπορείς να δεις το «RISE», την ταινία για τη ζωή του Αντετοκούνμπο, την ταινία «Jurassic World Dominion», τις Ελληνικές σειρές του ΑΝΤ1 Plus «Η Γέφυρα», «Σέρρες» αλλά και τη σειρά «Έτερος Εγώ» και αρκετά άλλα. 

Διαθέτει καλαίσθητο περιβάλλον και δε θα δυσκολευτείς να πλοηγηθείς στις σελίδες του TSIKI MOVIES. Το site χωρίζεται σε 3 κύριες κατηγορίες όπου στην πάνω μπάρα θα δεις τις «Ταινίες», Σειρές» και «Επεισόδια». Στη δεξιά στήλη, υπάρχουν tabs για να επιλέξεις τη χρονιά αλλά και το είδος της ταινίας ή της σειράς που θέλεις να δεις. Ελπίζω να περάσεις καλά! 

Αντέγραψε τον παρακάτω σύνδεσμο και επικόλλησέ τον στην μπάρα διευθύνσεων του browser: 

https://tsikimovies.ml

σ.σ: Φυσικά μην ξεχάσεις να δεις την ολοκληρωμένη λίστα με τα websites που συγκεντρώνουν Δωρεάν Ταινίες και Σειρές

Το dwrean.net δε φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram