Η Μαγεία της Αγάπης - Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης

Ένα δωρεάν ebook με μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης


Λίγα λόγια για την Betty Mclain...από την Betty Mclain

Με πέντε παιδιά, εννέα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα, έχω μια πολυάσχολη ζωή, αλλά το διάβασμα και το γράψιμο αποτελούσαν πάντα ένα πολύ μεγάλο μέρος της. 

Παρόλο που έγραφα για χρόνια, έπρεπε να γράφω με το χέρι γιατί δεν μπορούσα να δακτυλογραφήσω. Τα παιδιά μου είχαν μεγαλώσει και πήγαιναν στο κολέγιο, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω το κολέγιο και να μάθω δακτυλογράφηση και υπολογιστές. 

Μου άνοιξε έναν εντελώς νέο κόσμο και έκανε το γράψιμο πιο εύκολο. Το γεγονός ότι μπορούσα να κοιτάξω οτιδήποτε ήθελα με το πάτημα των δακτύλων μου και να κάνω φίλους στο facebook από όλο τον κόσμο διεύρυνε σημαντικά τον κόσμο μου. 

Είμαι περήφανη που μπορώ να πω ότι η μικρότερη κόρη μου είναι συγγραφέας, πολύ καλή, και πολλοί από τους φίλους μου είναι επίσης συγγραφείς. Το να μπορώ να βάζω τις λέξεις μου στο χαρτί και να τις βλέπω τυπωμένες και να ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι τις απολαμβάνουν, προκαλεί δέος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η φοιτήτρια του κολεγίου Μάλι είναι στο δρόμο για το σπίτι της όταν χτυπιέται από αυτοκίνητο και πέφτει σε κώμα από το οποίο δεν μπορεί να ξυπνήσει.
Ο Ντάνιελ είναι ένας δικηγόρος του οποίου τα σχέδια αλλάζουν άρδην εξαιτίας ενός εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Από δύο διαφορετικούς κόσμους, βρίσκονται αναίσθητοι και παλεύουν για τη ζωή τους, δύο πόρτες ο ένας από τον άλλο στο ίδιο νοσοκομείο. Αυτό που δεν περιμένουν είναι η μαγεία που ενώνει τις ψυχές τους.

Μπορεί όμως μια αγάπη που βρίσκεται με τέτοιο τρόπο να επιβιώσει από το ταξίδι της επιστροφής στον φυσικό κόσμο;

Είδος αρχείου: Online Book
ISBN: 9784824128508
Σελίδες: 132
Συγγραφέας: Betty McLain
Εκδόσεις: Next Chapter
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram