ClipGrab - Το δωρεάν πρόγραμμα που κατεβάζει βίντεο από παντού, ΝΑΙ και από το ERTflix

ClipGrab - Το δωρεάν πρόγραμμα που κατεβάζει βίντεο από παντού, ΝΑΙ και από το ERTflix

Το ClipGrab είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σου προσφέρει απευθείας κατέβασμα βίντεο από διάφορες ιστοσελίδες όπως το YouTube, Clipfish, Dailymotion, Vimeo, Facebook κ.α! Πραγματικά, δεν ξέρω από που δεν μπορεί να κατεβάσει!

ΝΑΙ ΦΙΛΕ, απαντώ σε αυτό που σκεφτόσουν μόλις τώρα. ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και από το ERTflix. Το δοκίμασα στη γνωστή Ελληνική πλατφόρμα και ως δια μαγείας, είδα να κατεβαίνει το αρχείο. Τουλάχιστον, μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. 

Τα βίντεο που είναι προς κατέβασμα μπορούν να μετατραπούν απευθείας στους ακόλουθους τύπους αρχείων: WMV, MPEG4, OGG Theora, MP3 (μόνο ήχος), OGG Vorbis (μόνο ήχος).

Παρεμπιπτόντως, το ClipGrab μπορεί να κατεβάσει HD βίντεο από ιστοσελίδες που παρέχουν υποστήριξη περιεχομένου υψηλής ανάλυσης (π.χ YouTube ή Vimeo).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά το κατέβασμα του ClipGrab, το Antivirus που έχεις στον υπολογιστή σου, μπορεί να το θεωρήσει ως ύποπτο αρχείο και να μη σε αφήνει να το κατεβάσεις. Πρόκειται για λανθασμένη επισήμανση διότι όταν θα ξεκινήσεις την εγκατάσταση, θα δεις πως σε πλασάρει τρίτες εφαρμογές για εγκατάσταση. Φυσικά, μπορείς να το αποφύγεις αυτό, πατώντας το Decline στα διαφημιστικά και να προχωρήσεις κανονικά στην εγκατάσταση του ClipGrab. Δες το screenshot που ακολουθεί: 

ClipGrab - Το δωρεάν πρόγραμμα που κατεβάζει βίντεο από παντού, ΝΑΙ και από το ERTflix
Πατάς στο Decline για να αποφύγεις τα διαφημιστικά προγράμματα


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως το πρόγραμμα διατίθεται στην Ελληνική γλώσσα και υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 3.9.7
Μέγεθος: 2.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: clipgrab.de
Πηγή: clipgrab.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal