MAME NEO Arcade Emulator - Όλα τα παλιά Arcade παιχνίδια (MAME) δωρεάν στο κινητό σου

MAME NEO Arcade Emulator - Όλα τα παλιά Arcade παιχνίδια (MAME) δωρεάν στο κινητό σου


Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε! Δηλαδή, να έχουμε τα arcade παιχνίδια που μεγαλώσαμε μαζί τους στα «ηλεκτρονικά» της εποχής, τις δεκαετίες 80' και 90', στο κινητό μας! Το MAME NEO Arcade Emulator, είναι ένας δωρεάν εξομοιωτής των arcade παιχνιδιών ειδικά διαμορφωμένο για Android συσκευές που ξυπνάει αναμνήσεις. Το κατεβάζουμε στο κινητό μας μέσω του Google Play Store και μπορούμε να αρχίσουμε άμεσα το παιχνίδι. 

Με μια ωρίτσα που ασχολήθηκα μαζί του, δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα ή ασυμβατότητα. Ο εξομοιωτής διαθέτει ήδη αρκετά ενσωματωμένα παιχνίδια ενώ υπάρχει η επιλογή να φορτώσεις και τα δικά σου roms πατώντας το (+) κουμπί που υπάρχει στην εφαρμογή. 

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρω μερικές από τις παιχνιδάρες που υπάρχουν στην εφαρμογή: Shinobi, Pacman, Street Fighter, The Punisher, Wonder Boy, Metal Slug, Golden Axe, Out Run, Snow Bros, Super Mario, 1941, 1942, 1943, Altered Beast, Arkanoid, Alien VS Predator, Bubble Booble, Double Dragon, Donkey Kong, Final Fight, Galaga 88, Galaxian, R-Type, Mortal Kombat, Ghosts n Goblins, Toki, Pang, Caveman Nija, Contra, και άλλα πολλά! 

Με το που φορτώσεις ένα παιχνίδι, πάνω αριστερά υπάρχει το κουμπί Insert Coin, για να «βάλεις» νόμισμα, και πάνω δεξιά το κουμπί Start για να ξεκινήσει. Επίσης, θα δεις και το κουμπί Options, όπου υπάρχουν διάφορες ρυθμίσεις, όπως και να σώσεις την πρόοδό σου για να το συνεχίσεις κάποια άλλη στιγμή. 

Υπόψη, πως θέλει μια εξοικείωση με το εικονικό χειριστήριο επί της οθόνης. Όταν παίξεις αρκετές φορές θα το συνηθίσεις και δε θα έχεις πρόβλημα. 

EXTRA BONUS: Αν θέλεις ολοκληρωμένη εμπειρία MAME, μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν πάνω από 6000 παιχνίδια μαζί με τον εξομοιωτή, για να τα παίζεις στον υπολογιστή σου

Έκδοση: 1
Μέγεθος: 106 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1+
Κατασκευαστής: arcademania
Πηγή: arcademania
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal