M.A.M.E - Πάνω από 6000 arcades παιχνίδια, δωρεάν για κατέβασμα

M.A.M.E - Πάνω από 6000 arcades παιχνίδια, δωρεάν για κατέβασμα


Μετά από το πετυχημένο και δωρεάν «MAME NEO Arcade Emulator» για να μπορείς να παίζεις Arcades παιχνίδια του παρελθόντος στο κινητό σου, ήρθε η ώρα να σου δώσω link για να κατεβάσεις πάνω από 6000 παιχνίδια, και αυτή τη φορά να τα χαρείς στον υπολογιστή σου. 
Ο τίτλος του είναι: Mame Plus + 6000 roms + Extras Deluxe, που σημαίνει ότι εκτός από τα 6000+ παιχνίδια, θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις Screenshots όλων των τίτλων, Flyers (αφίσες) και τη φωτογραφία της καμπίνας (Cabinets) από κάθε παιχνίδι. Θεωρώ πως είναι από τις πιο πλήρης συλλογές με Arcades παιχνίδια που βρήκα διαθέσιμη και εντελώς δωρεάν για κατέβασμα. 

Για τους νέους του χώρου, να αναφέρω πως το M.A.M.E είναι ένας εξομοιωτής Coin-ops (Arcades) παιχνιδιών που μπορεί και παίζει απροβλημάτιστα όλα τα γνωστά και άγνωστα παιχνίδια των 80s και 90s. Χαίρει τεράστιας απήχησης εδώ και πάρα πολλά χρόνια με εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο να απολαμβάνουν τα καλούδια του συγκεκριμένου εξομοιωτή. 

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, πρόκειται για magnet link από torrent αρχείο, το οποίο μπορείς να το ανοίξεις μόνο με torrent client, δηλαδή ειδικό πρόγραμμα που φορτώνεις torrent αρχεία ώστε να ξεκινήσεις το κατέβασμα. Αν δεν έχεις κατεβασμένο στον υπολογιστή σου, προτείνω το qBittorrent ή το Tixati.

Αφού κατεβάσεις το αρχείο torrent, θα το ανοίξεις με το qBittorrent και θα ξεκινήσεις τη λήψη. Υπόψη, πως ανάλογα την ταχύτητα της σύνδεσής σου, ενδέχεται να πάρει αρκετή ώρα μέχρι να κατέβει, αφού πρόκειται για αρχείο χωρητικότητας 18.6 GB!
Στη συνέχεια, αφού κατεβάσεις τα MAME, θα πρέπει να το αποσυμπιέσεις με το κατάλληλο εργαλείο. Προτείνουμε το 7-Zip. 

Κατέβασε τον εξομοιωτή: MAME Plus +6000 roms +Extras Deluxe

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal