SeatGuru - Η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για αεροπορικές θέσεις

Ο γκουρού των αεροπορικών θέσεων

Τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι καταπληκτικά, αλλά ακολουθώντας κάποιες συμβουλές και κόλπα θα μπορούσαν να κάνουν την ταξιδιωτική μας εμπειρία ακόμη καλύτερη. 

Σε αυτά περιλαμβάνεται η γνώση της θέσης που πρέπει να επιλέξουμε σε μια πτήση αφού κάνουμε την κράτησή μας ή κατά τη διάρκεια του check in.  Το SeatGuru είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που ανήκει στην TripAdvisor και διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων με χάρτες θέσεων στο διαδίκτυο. 

Το SeatGuru, ουσιαστικά δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει να επιλέξουμε τις καλύτερες θέσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης μας. Η εφαρμογή διαθέτει πληροφορίες για περισσότερους από 1.200 χάρτες θέσεων αεροσκαφών και πάνω από 175 αεροπορικές εταιρείες.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ιστότοπος συνδυάζει τις πληροφορίες που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρείες με τις αξιολογήσεις των συχνών επιβατών, γεγονός που μας βοηθάει να εμβαθύνουμε τις πληροφορίες μας. 

Κατασκευαστής: TripAdvisor
Πηγή: seatguru.com
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram