Simple Screen Recorder - Δωρεάν εγγραφή οθόνης του υπολογιστή

Simple Screen Recorder - Δωρεάν εγγραφή οθόνης του υπολογιστή

Το Simple Screen Recorder είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα φορητό εργαλείο για Windows που επιτρέπει αυτό που λέει και το όνομά του. Δηλαδή, την καταγραφή οθόνης μέσω μια απλής και αποτελεσματικής διαδικασίας.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής είχαν στο μυαλό τους τον απλό μέσο χρήση και έτσι μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, σου εμφανίζονται όλα όσα απαιτούνται για να κάνεις τη δουλειά σου. Μπορείς να καταγράψεις οτιδήποτε βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή σου χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να καταγράψεις ταυτόχρονα ήχους του συστήματος, ή του μικροφώνου σου, αν και εφόσον το θελήσεις. 

Αξιοσημείωτο είναι πως η αποθήκευση των εγγραφών γίνεται σε ξεχωριστά αρχεία: βίντεο, ήχοι συστήματος και ήχος μικροφώνου, τρία διαφορετικά αρχεία! Με αυτόν τον τρόπο η επεξεργασία γίνεται μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Ο συνδυασμός των παραπάνω, μπορεί να αποθηκευτεί σε αρχεία μορφής MKV. 

Αν ψάχνεις για μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή για να καταγράψεις αυτά που κάνεις στον υπολογιστή σου, τότε θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος από το Simple Screen Recorder, και το γεγονός ότι είναι εντελώς δωρεάν είναι ένα σημαντικό μπόνους. 

Συνοπτικά, αυτά που μπορεί να κάνει το Simple Screen Recorder είναι: 

  • Απλή εγγραφή οθόνης σε μορφή .avi (ρυθμός bitrate 10000k και 60 fps)
  • Δυνατότητα εγγραφής ήχων συστήματος ή μικροφώνου (ή και των δύο μαζί)
  • Συγχώνευση των παραπάνω αρχείων (μορφή MKV)
  • Καταγραφή του κέρσορα (δρομέα) του ποντικιού

Έκδοση: 1.0.9
Μέγεθος: 57.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows all
Κατασκευαστής: Lextrack
Πηγή: github.com/lextrack
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram