Standard Notes - Δωρεάν εφαρμογή για σημειώσεις με συγχρονισμό σε smartphone, υπολογιστές και web

Εφαρμογή για σημειώσεις δωρεάν Standard Notes

Μία από τις αγαπημένες εφαρμογές και πλατφόρμες για σημειώσεις ακούει στο όνομα Standard Notes. Βασικό της στοιχείο είναι η πλήρως λειτουργική δωρεάν έκδοση, αλλά και ότι πρόκειται για μία ανοικτού κώδικα πλατφόρμα.

Το Standard Notes είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές, με εφαρμογές για smartphone και υπολογιστές. Ταυτόχρονα, η Web έκδοσή του είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμη από παντού. Τα παραπάνω θα είχαν λίγο νόημα αν το Standard Notes δε συγχρόνιζε πλήρως τις σημειώσεις μας ανάμεσα σε όλες αυτές τις πλατφόρμες. Έτσι, έχουμε πρόσβαση σε αυτές οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε και από οποιαδήποτε συσκευή. 

Η δωρεάν έκδοση του Standard Notes λειτουργεί και εκτός σύνδεσης, ενώ μπορεί να υποστηρίξει αμέτρητες συσκευές χωρίς πρόβλημα. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να οργανώσουμε τις σημειώσεις μας με tag, αλλά και να ασφαλίσουμε κάποιες από αυτές με κωδικό
 
Τέλος, η σημαντική end to end κρυπτογράφηση διασφαλίζει πως το περιεχόμενο των σημειώσεων μας παραμένει ασφαλές, καθώς ούτε οι δημιουργοί του προγράμματος μπορούν να τις διαβάσουν.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη πλατφόρμα
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη πλατφόρμα
Λειτουργικό σύστημα: Web, Android, iOS Windows, Linux, MacOS
Κατασκευαστής: StandardNotes
Πηγή: standardnotes.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram