«Αδελφοί Καραμάζοφ» - Κατέβασε δωρεάν το καλύτερο μυθιστόρημα του Ντοστογέφσκι

Κατέβασε δωρεάν το μυθιστόρημα «Οι Αδελφοί του Καραμάζοφ»

Το Αδελφοί Καραμάζοφ είναι το τελευταίο μυθιστόρημα του Ρώσου συγγραφέα Φιόντορ Ντοστογιέφσκι. Η συγγραφή του έργου κράτησε δυο χρόνια ( (1879-1880) ενώ παράλληλα δημοσιευόταν σε συνέχειες, στο περιοδικό Русскій Вѣстникъ (« Ρώσος αγγελιοφόρος») από τον Ιανουάριο του 1879 ώς τον Νοέμβριο του 1880.
Έχει χαρακτηριστεί ως φιλοσοφικό μυθιστόρημα που εμβαθύνει στις έννοιες του Θεού, της ελεύθερης βούλησης και της ηθικής, ενώ πολλοί θεωρητικοί της λογοτεχνίας το θεωρούν το καλύτερο μυθιστόρημα που έχει γραφτεί ποτέ.

Σ' αυτό παρουσιάζεται η ζωή τριών αδελφών, που δεν έχουν τίποτε κοινό μεταξύ τους (του ορμητικού και αχαλίνωτου στα πάθη Ντιμήτρι· του συγκρατημένου αλλά ψυχικά αδύνατου και άβουλου Ιβάν και του αγνού ονειροπόλου Αλιόσα), σε συνάρτηση με την ακόλαστη και έκλυτη ζωή του πατέρα τους, του Φιόντορ Παύλοβιτς Καραμάζοφ, που τα εγκατέλειψε άστοργα, όταν ήταν πολύ μικρά και ορφανά από μητέρα.

Το συγκεκριμένο βιβλίο χωρίζεται σε 4 τόμους (πάνω από 1000 σελίδες) και το βρήκαμε στο γνωστό ελληνικό site ebooks4greeks.gr, το οποίο συγκεντρώνει χιλιάδες βιβλία για να τα κατεβάσεις εντελώς δωρεάν. 

Είδος αρχείου: PDF
Σελίδες: 1000+
Συγγραφέας: Φιοντόρ Ντοστογέφσκι
Πηγή: ebooks4greeks.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram