Τα Συνδρομητικά κανάλια και οι δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου

Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου μέσω NeoStreams.net είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Για να παρακολουθήσεις αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων που προέρχονται από συνδρομητικά Ελληνικά κανάλια, υπάρχουν δύο οδοί: H νόμιμη και η παράνομη.
Πολλοί συνάνθρωποί μας επιλέγουν τη δεύτερη οδό, διότι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μπορούν να παρακολουθήσουν Δωρεάν τους αγώνες ποδοσφαίρου και διαφόρων αθλημάτων, αλλά ταυτόχρονα υποπίπτουν σε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη και αρκετά επικίνδυνη θα έλεγα, διότι δε γνωρίζουν για την ταυτότητα των sites που επισκέπτονται και τι μπορούν «κολλήσουν» από αυτά.

Εμείς, ΔΕΝ σου προτείνουμε αυτά τα sites, τύπου VIPBox, αλλά σε προτρέπω να ψάξεις να βρεις μια νόμιμη και φθηνή λύση. Εξάλλου, υπάρχουν και τα ραδιόφωνα που παίζουν δωρεάν και νόμιμα αθλητικούς αγώνες ή πολλές φορές βλέπουμε Δωρεάν αγώνες από τα ελεύθερα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια. Μια λίστα με όλα τα Ελληνικά κανάλια τηλεόρασης, που εκπέμπουν μέσω διαδικτύου, είναι διαθέσιμη για σένα:


Επίσης, αξίζει να αναφερθεί η λύση που δίνουμε για να παρακολουθήσεις ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, ΝΟΜΙΜΑ και ΔΩΡΕΑΝ με ελληνική περιγραφή: 


Προσοχή: Υπάρχουν διάφορα sites, που προβάλλουν περιεχόμενο της NOVA, χωρίς να έχουν λάβει σχετική άδεια από την εταιρεία, με αποτέλεσμα να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Για τη σωστή και ΝΟΜΙΜΗ παρακολούθηση οπτικοακουστικού περιεχομένου της NOVA, μπορείς να το κάνεις από τις επίσημες πηγές (nova.gr και wind.gr), μέσω των οποίων δύναται ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσει νομίμως περιεχόμενο των συνδρομητικών καναλιών Novasports, Novacinema και Novalife.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
NeoStreams.net
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram