Hoop League Tactics - Το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι μπάσκετ για smartphone

Παιχνίδι manager μπάσκετ Android δωρεάν
 
Το Hoop League Tactics θέλει να φέρει λίγη από τη μαγεία του Football Manager στον χώρο του μπάσκετ και των smartphone. Πρόκειται για ένα παιχνίδια διαχείρισης ομάδας μπάσκετ το οποίο περιπλέκει το gameplay ενός αθλητικού παιχνιδιού με τις αποφάσεις που απαιτούνται σε ένα παιχνίδι micromanagement.

Με απλά γραφικά και modes όπως σεζόν ή καριέρα, το Hoop League Tactics είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που θα ρουφήξει πολλές ώρες. Ο παίκτης επιλέγει αν θα παίζει αγώνες ή αν θα ασχοληθεί περισσότερο με τη διαχείριση της ομάδας, επιλέγοντας τα μελλοντικά αστέρια της ομάδας, κλείνοντας συμβόλαια και ετοιμάζοντας την ομάδα για κάθε αγώνα. Ειδικότερα στη λειτουργία καριέρας ο παίκτης μπορεί να ξεκινήσει ως rookie και μέσα σε λίγες σεζόν να καταλήξει MVP του πρωταθλήματος, οδηγώντας την ομάδα του σε σημαντικές νίκες και τίτλους.

Το Hoop League Tactics είναι free to play παιχνίδι για smartphone και tablet και μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν μέσω της σελίδας του στο Google Play και App Store, κάνοντας χρήση των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: 1.9
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.1+), iOS
Κατασκευαστής: Koality Game
Πηγή: koalitygame.com/hoop-league-tactics
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram