Multiversus - Ένα επικό δωρεάν fighting παιχνίδι με αγαπημένους ήρωες από ταινίες και παιδικά

Δωρεάν παιχνίδι fighting με ήρωες

Τι μπορεί να έχει να χωρίσει ο Batman με τον Σάγκι από το Scooby Doo; Γιατί πλακώνονται ο Τομ από το Tom & Jerry με τον Super Man; Τα παραπάνω, αν και μοιάζουν τρελά γίνονται πραγματικότητα στο MultiVersus, το νέο free to play παιχνίδι της Warner Bros.

Πρόκειται για ένα platform fighting παιχνίδι το οποίο διαθέτει ένα απλό αλλά εθιστικό σύστημα μάχης. Πρωταγωνιστές είναι οι ήρωες από τα πλούσια franchise της Warner Bros, ενώ οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε γνωστές τοποθεσίες όπως το batcave!

Ο παίκτης μπορεί να παίξει μόνος του, με φίλους, offline, αλλά και online, καθώς το MultiVersus υποστηρίζει μάχες έως 4 ατόμων. Οι dedicated server του MultiVersus έχουν στηθεί για να υποστηρίζουν esport τουρνουά, υποσχόμενοι άριστη σύνδεση και αμελητέο lag. 
 
Ταυτόχρονα, το cross play επιτρέπει το online παιχνίδι ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιεί ο παίκτης. Είτε κάποιο μέλος της παρεάς έχει υπολογιστή, είτε PlayStation, είτε Xbox, όλοι μπορούν να παίξουν μαζί.

Μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ την τύχη σου στο MultiVersus κατεβάζοντας το εντελώς δωρεάν μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, PlayStation, Xbox
Κατασκευαστής: Warner Bros. Games
Πηγή: multiversus.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram