Cooking Fever - Ένα δωρεάν παιχνίδι που καταφέρνει να μεταδώσει το χάος που επικρατεί μέσα σε μία κουζίνα

 
Παιχνίδι δωρεάν σερβιρίσματος σε εστιατόρια

Το Cooking Fever είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που θα σε κάνει να κολλήσεις μαζί του, αν είσαι λάτρης της μαγειρικής και γενικότερα, του φαγητού. Σύγχρονα γραφικά, ζωντανά χρώματα, αληθοφανή στοιχεία και συνεχώς νέα δεδομένα που εισάγονται στη ροή του παιχνιδιού είναι αυτά που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις.

Ουσιαστικά, στο Cooking Fever, καλείσαι να διαχειριστείς διάφορα εστιατόρια με διαφορετικά είδη φαγητού, όπως μπέργκερ, γλυκά, σούσι, πίτσα και άλλα. Ξεκινάς με το πρώτο σου μαγαζί, και όσο προχωράει το παιχνίδι ξεκλειδώνονται όλο και περισσότερα καταστήματα που σίγουρα θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα θελήσεις να τα "αγοράσεις". Κάθε εστιατόριο έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και ανάλογα με την τοποθεσία ή την ατμόσφαιρά του, προσαρμόζεται και το φαγητό που προσφέρει.

Κάθε επίπεδο μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα, δύο ή τρία αστέρια. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Η εξυπηρέτηση των πελατών πρέπει να γίνεται μέσα σ' ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο το βλέπεις στην οθόνη σου όσο παίζεις. Επίσης, στην πορεία του παιχνιδιού ξεκλειδώνονται διάφορα achievements από τα οποία μπορείς να εξαργυρώνεις χρήματα, αλλά εμφανίζονται και πολλές δοκιμασίες-διαγωνισμοί, που μπορείς να πάρεις μέρος και να κερδίσεις κάποια έπαθλα και να αυξήσεις τα έσοδά σου, άρα και να αναβαθμίζεις τις επιχειρήσεις σου.

Το Cooking Fever είναι διαθέσιμο σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS, αλλά και σε υπολογιστές που τρέχουν Windows 8.1 ή νεότερα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows (8.1+)
Κατασκευαστής: Nordcurrent
Πηγή: www.nordcurrent.com/games/cooking-fever
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram