Google Primer - Ένας εύκολος τρόπος για να μάθουμε νέες επιχειρηματικές δεξιότητες και δεξιότητες ψηφιακού μάρκετινγκ

Η γνώση σε νέα δεδομένα παρέα με την Google

Το Primer είναι μια εφαρμογή για κινητά από την Google που προσφέρει δωρεάν κατανοητά μαθήματα για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και τις δεξιότητες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το Primer διαθέτει διαδραστικά μαθήματα για την επίτευξη των επιχειρηματικών ή επαγγελματικών μας στόχων. 

Τα περισσότερα μαθήματα διαρκούν 5 λεπτά ή λιγότερο και καλύπτουν ένα συνεχώς διευρυνόμενο φάσμα θεμάτων, όπως το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η εξυπηρέτηση πελατών, η διαχείριση των οικονομικών σας και πολλά άλλα.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή; 

Για να αρχίσουμε να μαθαίνουμε νέα πράγματα, απλά κατεβάζουμε την εφαρμογή στο τηλέφωνο ή το tablet μας. Στη συνέχεια, επιλέγουμε από μια ποικιλία θεμάτων για να βρούμε μαθήματα σχετικά με εμάς και την επιχείρησή μας ή την καριέρα μας.

σ.σ. Το Primer βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία και μέχρι και σήμερα είναι διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά και προσφέρει επίσης μαθήματα σχετικά με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, το ψηφιακό μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, τα οικονομικά. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον αναλυτικό κατάλογο μαθημάτων εδώ.

Έκδοση: 4.710.0
Μέγεθος: 9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: Google Learn Apps
Πηγή: yourprimer.com
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram