Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου (παράνομοι και επικίνδυνοι)

Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου

Υπάρχουν πολλά δημοφιλή site αλλά και δυνητικά επικίνδυνοι προορισμοί για ανυποψίαστους Τζαμπατζήδες του διαδικτύου που προσπαθούν να βρουν απεγνωσμένα δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων. Βέβαια, αυτοί οι αγώνες είναι προσβάσιμοι μόνο από συνδρομητικές πλατφόρμες, όπως η Nova και η Cosmote, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε δωρεάν προβολή, αποτελεί παράνομη δραστηριότητα. 

Τέτοια παράνομα sites, στηρίζονται στην αφέλεια και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών τους, οι οποίοι αποτελούν «εύκολη λεία» πλασάροντάς τους επικίνδυνες και ύπουλες διαφημίσεις που εμφανίζονται με τέτοια συχνότητα, που δεν προλαβαίνεις να κλείσεις τη μία και εμφανίζεται η άλλη κ.ο.κ. 

Αναφέραμε τις επικίνδυνες διαφημίσεις, διότι αυτές που εμφανίζονται σε αυτά τα sites, δεν προέρχονται από έγκριτους παρόχους, όπως είναι η Google Adsense, αλλά noname «εταιρίες», που μπροστά στο γρήγορο και πρόσκαιρο κέρδος, αποδέχονται οποιονδήποτε θέλει να διαφημιστεί, παραβλέποντας το είδος και την ποιότητα της διαφήμισης (τσόντες, μη αδειοδοτημένα online καζίνο κ.α), με αποτέλεσμα να την «πατάει» ο τελικός αποδέκτης, ο οποίος...μάντεψε, είσαι εσύ, ο απλός χρήστης!

Δείγμα τέτοιων παράνομων sites που πρέπει να αποφεύγεις είναι: 

foothubhd.xyz
vipbox.lc

Τα παραπάνω, στα ονοματίζω για να εγκλιματιστείς και να μην την «πατήσεις» όπως πολλοί συνάνθρωποί μας που έχουν βρεθεί προ εκπλήξεων. 

Σου προτείνω λοιπόν, νόμιμους και δωρεάν τρόπους να παρακολουθήσεις αγώνες

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal