Παράνομες και επικίνδυνες σελίδες που πρέπει να αποφεύγεις

Neostreams.net - Αυτό το site πρέπει να το αποφύγεις

Το Neostreams.net είναι ένας δημοφιλής και δυνητικά επικίνδυνος προορισμός για ανυποψίαστους Τζαμπατζήδες του διαδικτύου που προσπαθούν να βρουν απεγνωσμένα δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων. Βέβαια, αυτοί οι αγώνες είναι προσβάσιμοι μόνο από συνδρομητικές πλατφόρμες, όπως η Nova και η Cosmote, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε δωρεάν προβολή, αποτελεί παράνομη δραστηριότητα. 

Τέτοια παράνομα sites όπως το παραπάνω, στηρίζονται στην αφέλεια και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών τους, οι οποίοι αποτελούν «εύκολη λεία» πλασάροντάς τους επικίνδυνες και ύπουλες διαφημίσεις που εμφανίζονται με τέτοια συχνότητα, που δεν προλαβαίνεις να κλείσεις τη μία και εμφανίζεται η άλλη κ.ο.κ. 

Αναφέραμε τις επικίνδυνες διαφημίσεις, διότι αυτές που εμφανίζονται σε αυτά τα sites, δεν προέρχονται από έγκριτους παρόχους, όπως είναι η Google Adsense, αλλά noname «εταιρίες», που μπροστά στο γρήγορο και πρόσκαιρο κέρδος, αποδέχονται οποιονδήποτε θέλει να διαφημιστεί, παραβλέποντας το είδος και την ποιότητα της διαφήμισης (τσόντες, μη αδειοδοτημένα online καζίνο κ.α), με αποτέλεσμα να την «πατάει» ο τελικός αποδέκτης, ο οποίος...μάντεψε, είσαι εσύ, ο απλός χρήστης!

Φυσικά, είναι και ύπουλες αυτές τις διαφημίσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι εμφανίζονται σε ανυποψίαστο χρόνο ως popup (αναδυόμενα) παράθυρα, αποκρύπτοντας εντέχνως το κλείσιμο αυτής, ώστε να είσαι αναγκασμένος να τις πατήσεις και να οδηγηθείς σε αγνώστου ταυτότητας ιστοσελίδες που πιθανόν βρίθουν από malware και ιούς. 

Ανακεφαλαιώνοντας, το neostreams.net, το αναφέρουμε ώστε να το αποφύγεις όπως «ο διάολος το λιβάνι» και να μη γίνεις ακόμη ένα θύμα του διαδικτύου, ειδικά στις μέρες μας, που οι περισσότερες χρηματικές συναλλαγές, γίνονται από υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Σκέψου, να κολλήσεις malware και την επομένη να έχει αδειάσει ο λογαριασμός σου στην τράπεζα. Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram